BICIKLISTIČKI VIKEND u Dalmatinskoj zagori

Obiteljski hotel Sv. Mihovil - Trilj

Obilježene Biciklističke staze prolaze neponovljivim prirodnim eko ambijentom doline rijeke Cetine,  zelenih brežuljaka Trilja i proplanaka planina Kamešnice i Mosora, i dotiče mnoge izvore, autohtona sela, špilje i dr. Hotel Sv.Mihovil raspolaže sa 50 kvalitetnih brdskih bicikla, opremom i iskusnim vodičima. Ture su prilagođene biciklistima rekreativcima a određene staze staze raj su i za profesionalce. 12 obilježenih staza različitih težina izbor su za svakog biciklista i obitelj..


1 .Dan – Petak/  Dolazak / Biciklistička tura « Cetina country  side «  49 km
Nakon dolaska u hotel u popodnevnim satima slijedi razgovor sa vodićem o planu aktivnosti. Ovisno o vremenu dolaska započinje Biciklistička tura " Cetina country side" vožnja kroz zelene livade u dolini rijeke Cetine na stazi koja počinje tik ispod Hotela Sv.Mihovil. Slijedi  10 km vožnje do udaljenog izvora rijeke Ruda., odmor i kupanje na impresivnom izvoru. Dalje vozimo lokalnom cestom do prekrasnog  izvora izvora Ovrlje a potom vozimo prema  središta alkarskog grada Sinja gdje je na trgu planirano posjet Crkvi i samostanu gospe Sinjske. Slijedi kratka vožnja i razgledavanje alkarske ergele.Nakon pet kilometara dolazimo do rijeke Cetine i u nastavku vožnji pratit će nas mirna rijeka koja se cijelim svojim tokom u tom dijelu lagano izvija kroz polje, okružena visokim vrbama, jablanima sa obližnjim planinskim vrhovima sve do hotela Sv.Mihovil. Vecera i noćenje u hotelu Sv.Mihovil.

2. Dan - Subota / Cjelodnevna „Tura Planina Kamešnica“.40 km
Hotelskim kombi busom vozoimo se do 18 km udaljenog planinskog  sela Voštane . Proplanci planine Kamešnica nisu tako zeleni kao brežuljci oko Trilja, ali će vam vožnja kroz rijetko naseljena autentična  planinska sela i pašnjake pružiti  gotovo mističan ugođaj. Odmor i osvježenje na seoskom domaćinstvu. Stanovnici sela rado će vas pozdraviti i pružiti bilo kakvu pomoć. Uključena su posjet farmama koza i ovaca, U selu Voštane poznata je Pršutana na 1000 m/n.Slijedi spust sa planine preko Roža sve do Izvora riječice Graba i Grabskih mlinica 600 godina starih Vodenica. Nakon odmora   nastavak prema hotelu. Za one zahtjevnije nastavak triljskim stazom po triljskim brdima.

Večera i noćenje u hotelu.

3. Dan - Nedjelja / doručak i odlazak. / OPCIJA UZ NADOPLATU: Rafting, Jahanje, Hiking Tura ili Biking tura "Triljska zelena brda".


Paket "BICIKLISTIČKI VIKEND u Dalmatinskoj zagori" uključuje:
•    Smještaj u 3* hotel Sv. Mihovil u Trilju u dvokrevetnoj sobi, 2 polupansiona
•    Najam bicikla sa kacigom za 2 biciklističke ture (Cetina countryside i planina Kamešnica ili Zeleni brežuljci Trilja)
•    Mountain bike marke Diamond Back
•    Ulaznice za Muzej triljskog kraja.

 

Usluge uz nadoplatu po želji:

  • Doplata za biciklističkog vodića / dan
  • Doplta za jedno dodatno noćenje sa doručkom ( za djecu na pomoćnom krevetu gratis )

 

  • Rafting tura 
  • Wine testing Vinarija Krolo
  • Alkarski muzej u Sinju
Cijene 2017 Garantirani polasci

Cijena paketa BICIKLISTIČKI VIKEND u Dalmatinskoj zagorisobi po osobi
III, IV, X, XI - mjesec   
V, VI, IX        mjesec   

Dodatak za jednokrevetnu sobu   / po danu

Djeca do 13,99 godina:popust od 15 % na trećem krevetu



Cijene su individualne i odobravamo agencijsku proviziju na istaknute cijene.

 

Min 2 osobe. Max. 20 osoba

  • Rezerviraj - BICIKLISTIČKI VIKEND u Dalmatinskoj zagori

Foto galerija

© 2007, Hotel Sv. Mihovil, Trilj

developed by TolTeam